Szűrés

A(z) IFA 2017 kulcsszót tartalmazó cikkek

A Sony bemutatja két új lenyűgöző Xperia okostelefonját

2017. augusztus 31. -

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) bejelentette, hogy prémium okostelefon családja az Xperia XZ1 és az Xperia XZ1 Compact modellekkel bővül. 

Tovább

A Technics bemutatta Reference Class kategóriájú, közvetlen hajtású lemezjátszóját

2017. augusztus 31. -

A Technics bejelentette Reference Class SP-10R prémium, analóg, közvetlen meghajtású lemezjátszóját, amely várhatóan 2018 nyarának elején jelenik meg a piacon. A hírrel egy időben a Technics a csúcstechnológiát felvonultató, és a világon az egyik legjobb zaj-jel viszonyt (S/N) és forgási stabilitást nyújtó lemezjátszó egy prototípusát is bemutatta az idei IFA szakvásáron.

Tovább

Minden eddiginél nagyobb OLED TV-vel bővítette televíziós kínálatát a Panasonic a 2017-es IFA szakvásáron

2017. augusztus 31. -

Az idei IFA szakvásáron mutatja be a Panasonic a minden korábbinál gazdagabb OLED TV palettáját, benne a valaha készült legnagyobb Panasonic OLED képernyővel büszkélkedő, 77 hüvelykes EZ1000 televízióval. A Panasonic szorosan együttműködik a hollywoodi filmstúdiókkal és a Technics audiomérnökeivel, hogy egyre magasabbra helyezze a lécet a prémium televíziós kép- és hangminőségben.

Tovább

Ívelt és színes jövő

2017. augusztus 29. -

Az IFA 2017 kiállításon, a 22. csarnokban a látogatók felfedezhetik a Philips monitorok izgalmas, új világát, azaz az ívelt kijelzők, az eddigi legkiválóbb kontrasztot és színt biztosító High Dynamic Range (HDR) technológiát, a jövő felbontásait (8K) és a professzionális felhasználók számára alkotott lenyűgöző kijelző megoldások rendkívül széles palettáját. 

Tovább